Healtcab infraroodsauna en huidaandoeningen

Psoriasis is een niet besmettelijke huidafwijking die over het algemeen optreedt in de vorm van vurige, gezwollen huidplekken die bedekt zijn met zilverachtige, witte schilfers. Dit is de meest voorkomende vorm van psoriasis. Psoriasis komt in verschillende vormen en hevigheid voor. Genezing is tot op heden nog niet mogelijk, maar met behulp van bestraling met infrarood licht is gebleken dat de vurige plekken verdwijnen en daarmee ook de jeuk.

Bij verschillende patiënten die gedurende een maand gebruik hadden gemaakt van een infraroodcabine was 40% van de psoriasis plekken verdwenen. Hun huid werd weer glad en de schilfering op de overgebleven plekken was sterk afgenomen.

In het begin van de behandeling was de schilfering toegenomen en werden de psoriasis plekken vuriger, maar dit is normaal bij de aanvang van een nieuwe behandeling. Na een week begon de psoriasis rustiger te worden en na twee weken was de schilfering sterk verminderd en kon men zien dat de psoriasis plekken aan het veranderen waren. Grote plekken verdwenen vanuit het midden en alleen op de randen bleven enkele kleine gezwollen plekjes over.

Na drie weken voelde men dat de huid dikker werd en zich herstelde. Af en toe nam de schilvering en roodheid weer toe gedurende een dag, maar daarna verdwenen deze symptomen weer. De huid werd steeds gladder en de overgebleven plekken werden steeds rustiger. Na vier weken waren 40% van de psoriasis plekken verdwenen en de overige plekken vertoonden ook tekenen van afname.

Met de infrarood cabine zijn opmerkelijke resultaten gerapporteerd bij vele gebruikers, maar het is geen wondermiddel. Indien u een bepaalde aandoening heeft, is het dan ook altijd verstandig eerst een arts te raadplegen voordat u de infraroodcabine gebruikt.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter