Het Healthcab instap model KS 1 Basic

De Healthcab infrarood cabine veel positieve effecten op uw lichaam. Door de optimalisering van de doorbloeding, stimulering van de stofwisseling en het verwijderen van afvalstoffen, verlichting van spier- en gewrichtspijnen, verbranding van calorieën, een gezonde huidskleur door grondige reiniging, verlichting van huidproblemen en bovenal een fantastische nachtrust etc.

Verhoog uw weerstand en reinig uw lichaam met de HealthCab.

Doordat wij ouder worden en mede door onze leef- en eetgewoontes kan onze weerstand
af nemen. We zullen steeds meer moeite moeten doen om onze conditie en weerstand op peil
te houden. Sommigen van ons zoeken hun toevlucht tot een warmer klimaat. Dit is niet verwonderlijk. Zon en Warmte hebben namelijk een positieve uitwerking op ons lichaam. De HealthCab zorgt met de specifieke warmte-energie dat de doorbloeding geoptimaliseerd wordt en uw lichaam gaat transpireren. Deze transpiratie zorgt op zijn beurt weer voor de afvoer van vele afvalstoffen en het stimuleren van de stofwisseling. Hierdoor werken we optimaal aan een gezond lichaam en geest. Met de HealthCab zorgt u ervoor dat uw weerstand wordt verhoogd en uw conditie op peil wordt gehouden.

De zon produceert ook de specifieke langgolvige infrarood golven. Deze zorgen voor de verwarming van de aarde. Heeft u ooit ervaren wat er gebeurt als de zon achter een wolk verdwijnt? Hoewel de temperatuur niet gezakt is, voelt u dat het frisser is geworden. Wat u dan voelt is het afschermen van de langgolvige infrarood stralen door de bewolking. U ervaart het ontbreken van de stralingswarmte. De HealthCab werkt op dezelfde manier als de warmte-energie van de zon op het menselijk lichaam.

Door regelmatig gebruik te maken van de HealthCab wordt uw lichaam van binnen en buiten grondig gereinigd en ontstaat een betere doorbloeding. Het werkt ontsteking remmend en ook hierdoor worden vele spier- en gewrichtspijnen verzacht en genezen. Sportblessures verdwijnen sneller en is het een effectief hulpmiddel bij de bestrijding van huidaandoeningen. Doordat het weerstandsvermogen van ons lichaam verhoogd wordt, genezen chronische en acute aandoeningen sneller. Ook worden verkoudheden en griepaanvallen verminderd en zelfs voorkomen.

De HealthCab infraroodcabines nemen weinig ruimte in beslag en zijn ideaal in ieder huis op de door u gewenste plek te plaatsen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter