Fam. Plasmans - Fybromialgie.
Door regelmatig ( 2 á 3 keer per week) in de sauna te gaan ben ik medicijnen vrij. Het is niet zo dat mijn Fybromyalgie weg is maar als ik er regelmatig in ga is het heel leefbaar geworden door de werking van de sauna. Vooral in de periode van kou en regen. Ook mijn man Erik heeft goede resultaten op zijn spieren. Kortom: een ideale werking van de sauna.

Monique, Amersfoort - Reumatische aandoening en Artritis
Na gebruik van de Infraroodcabine zijn mijn spieren veel soepeler geworden en kan ik ook veel minder medicijnen gebruiken. Nagenoeg geen last meer van koude handen en voeten, Ik ben zeer tevreden over de cabine en de werking ervan.

Erna van Strien, Ede
Ik heb sinds enige jaren Reuma. Bij mij blijkt het de vorm van Fybromialgie te zijn.
Door het dagelijks gebruik van de Infraroodcabine heb ik aanzienlijk minder pijn. Kom nu zelfs de dag door zonder pijnstillers. Na twee maanden ben ik nog steeds zeer te spreken over de Cabine. Het komt waarschijnlijk doordat ik bijna dagelijks gebruik maak van de Cabine. Een bijkomend voordeel is dat mijn migraine nu veel sneller verdwijnt. Met de kortere, koude dagen merk ik dat ik veel minder stijf ben. Ook mijn vermoeidheid, wat kenmerkend is voor Fybromialgie, verdwijnt sneller. Na een acute ontstekingskwestie heb ik veel minder ontstekingsremmers gebruikt. Ook bij de Fysiotherapie blijkt het voordeel van de Cabine. Ik ga altijd voor de behandeling even een kwartiertje de Cabine in.

Jose, 55 jaar uit Ede.
Nadat ik gelezen had over de werking van de Infrarood cabine, leek me dit de oplossing voor mijn problemen. Mijn ervaring na 2 maanden was fantastisch. Ik kon me weer zonder pijn bewegen en mijn medicijnen laten staan. Het is bovendien ook lekker ontspannend. Ook zijn er een paar ouderdoms plekjes op mijn rug verdwenen.
Na 3 maanden kon ik nog steeds mijn medicijnen laten staan. Als ik dit eerder geweten had, dan had ik me een hoop kosten kunnen besparen en een hoop pijn. Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer zoveel zou kunnen doen bijvoorbeeld: mijn armen of benen over elkaar doen of iemand een hand geven. Dit waren simpele dingen wat voorheen niet ging zonder pijn.
Ook mijn huid is niet meer zo pijnlijk.

Lonne, 38 jaar uit Ermelo.
Ik heb de Infraroodsauna al op verschillende beurzen gezien en ooit heb ik hem zelf een keer uitgeprobeerd. In verband met Reuma hebben wij de Infaroodsauna aangeschaft.
Als reumapatiënt ervaar ik de warmte als zeer positief. Mijn echtgenoot vindt het transpireren op deze manier erg prettig. Over het algemeen is zo'n half uur zeer ontspannend. Ik gebruik de Infaroodsauna nu twee tot vier keer per week.

Marit, 38 jaar uit Lunteren - Posttraumatische Distrofie.
Ik gebruik de HealthCab nu ongeveer twee maanden en het heeft mijn leven totaal veranderd, slapen was een probleem ook de slechte doorbloeding was een probleem. Ik had het altijd koud en ik heb nu weer het idee dat ik begin te leven vooral voor mijn man en kinderen vind ik het fantastisch.

Harie Vermeer - 45 jaar.
Omdat ik al ervaring had met de HealthCab Infrarood cabine en dit bij mij heilzaam werkte, heb ik ook een Healthcab aangeschaft. Na 20 jaar gewrichtsklachten te hebben gehad, wist ik niet wat me overkwam nadat de pijnklachten verdwenen. Ook kon ik de huid nooit vastpakken, omdat die gevoelig was en heel strak stond. Ook dat is een stuk verbeterd. De sauna helpt ook erg goed tegen spierpijn. De eerste maand ben ik elke dag in de cabine gegaan en werden mijn klachten geleidelijk minder. Na 3 maanden ga ik 3 keer per week in de sauna en dit is voldoende. Ik ben daarom ook erg blij met de aanschaf van de Infrarood cabine.

Anne, Beekbergen - 37 jaar
Ik ga de meeste dagen s’ avonds voor het slapen in de sauna het slapen gaat daardoor veel beter en heb gelukkig geen slaappillen meer nodig. De klachten in de spieren worden langzaam maar zeker minder en verlicht door de sauna .

Marjan uit Veenendaal - Ik heb regelmatig pijn in nek en schouders.
Ik ga in de infraroodsauna omdat ik de warmte heerlijk vind. Meestal ga ik 2x per week 30 minuten en merk dat het goed is voor mijn gewrichten en spieren. Ik heb inderdaad minder last van mijn nek en schouders. Een infraroodsauna was allang een wens van mij en ik ben blij dat ik hem heb aangeschaft.

Sarra, Leusden 23-11-2014
Ik las in een tijdschrift over de werking van de HealthCab Infraroodcabine. Na 2 à 3 weken gebruik gemaakt te hebben van de Infraroodcabine, kon ik de verbetering merken. De pijn is sterk verminderd. Ik ben inmiddels geheel van de medicijnen tegen de pijn af. En als er pijn is, is het niet meer in de mate van voordat ik de cabine had. Niet meer op meerdere plaatsen tegelijk en niet meer zo heftig. Maar ook al heb ik geen pijn meer, ik ga er nog wel om de 1 à 2 dagen in. Na 3 maanden kon ik door bepaalde omstandigheden minder vaak in de sauna en de pijn kwam weer volop terug. Daarna ben ik weer vaker ingegaan en daarna ging het weer goed. Van de aankoop van de HealthCab Infrarood sauna heb ik daarom absoluut geen moment spijt gehad ik had het alleen jaren eerder moeten doen.

Evelien de Vries uit Mijnsheerenland - Artrose klachten.
Ik heb veel artrose klachten vooral s’ morgens , ik ga dan in de infraroodsauna en dan verminderen de klachten snel. Mijn doorbloeding is veel beter geworden en daarnaast geeft het mij ontzettend veel rust. Geen miskoop, ook ben ik zeer blij met het advies wat ik kreeg bij de aanschaf.

Jan van tiggelen, Woudenberg - Gezondheidsredenen
Om gezondheidsredenen heb ik de Infraroodsauna aangeschaft. Ik heb de 'Ziekte van Raynaud'. Dit houdt in dat ik een slechte doorbloeding heb. Dit gaat bij mij ook samen met een vorm van Reuma. Als de temperatuur buiten onder het vriespunt komt, maak ik bijna dagelijks gebruik van de cabine met goed resultaat. Daarna ben ik weer lekker op temperatuur. Ik heb na het gebruik van de sauna veel minder pijn in handen, voeten en meer souplesse in mijn gewrichten.

Carolien, Harderwijk - Fybromialgie.
In het begin ging ik er dagelijks in. Nu om de dag je voelt je heerlijk als je eruit komt, de spieren zijn lekker soepel door de warmte. En daarvoor heb ik ook minder pijn. Voor mij is de infraroodsauna echt een uitkomst.