Een gezonder leven met een infraroodsauna!

Healtcab infraroodsauna

Een infraroodsauna heeft vele voordelen voor het lichaam en uw gezondheid. Met een infrarood sauna. Een IR infraroodsauna heeft een positief effect op zowel de spieren als de gewrichten. Hierdoor heeft een FIR sauna ook een positief effect op klachten als reuma.

Een infraroodsauna is uitstekend geschikt voor mensen die rugklachten ervaren, sporters, reumapatiënten, mensen met artrose en mensen die lasten hebben van gewrichten en spieren. Dankzij de aangename warmte en FIR straling van een binnensauna ervaart u een verlichtende werking op uw spieren en gewrichten. Daarnaast kunt ook in een IR cabine ook heerlijk tot rust komen en ontspannen.

Het Zonnepaleis heeft infraroodsauna’s in verschillende soorten en maten. U kunt bij Het Zonnepaleis voor een scherpe prijs een FIR infraroodsauna van cederhout kopen, ook hebben wij vaak diverse aanbiedingen van IR cabines.

Bij ons kunt u sauna’s kopen voor bij u thuis in verschillende maten. De infraroodsauna’s worden standaard geleverd met FIR stralers en een handig bedieningspaneel.

Al onze infraroodcabines zijn gemaakt van topkwaliteit Canadees Red Cederhout. Daarnaast verkopen wij ook diverse accessoires voor infraroodsauna’s.

Verschil tussen infrarood en een conventionele sauna.

In een gewone sauna wordt eerst de lucht verwarmd (met hout of electrisch) tot meer dan 80º C. en deze hete lucht verwarmt de huid.
In de infrarood warmtecabine wordt gebruik gemaakt van stralingsenergie, die het lichaam 2-4 cm binnendringt. Infraroodelementen verwarmen voor 20% de lucht en 80% wordt direct in lichaamswarmte omgezet. Dus op veel lagere temperatuur wordt 2-3 keer heviger getranspireerd (afvalstoffen verwijderen). Door de lagere temperatuur (30º – 80º C tegenover 80º – 110º C in de gewone sauna) is de infraroodsauna ‘vriendelijker’, vooral voor ouderen en kinderen. Je kunt ook langer in de infraroodsauna blijven (- 30 min).

Dus twijfel niet en kom vrijblijvend bij ons kijken

Kan een infraroodcabine helpen bij huidproblemen ?

Naar een welnesscentrum of sauna gaan kan zeer duur zijn. Daarbij wil niet iedereen met psoriaris of andere huidproblemen gezien worden in de sauna of infraroodcabine. Daarom kan een infraroodcabine bij u thuis een goed alternatief zijn. U kunt de cabine dan volledig privé gebruiken. Daarnaast is het ook gemakkelijker om hem vaker te gebruiken als men zelf een infrarood sauna thuis heeft. U hoeft de cabine slechts 5 tot 10 minuten voor te verwarmen voordat u er in gaat. Dan zal de infrarood sauna al een aangename temperatuur van ongeveer 35 graden bereikt hebben. Doordat de cabine snel opwarmt, kunt u ook gebruik maken van de infraroodcabine als u niet veel tijd heeft. Tijdens de sessie gaat de temperatuur stijgen tot maximaal 65 graden.

Installatie service aan huis ..

De plaatsing en montage van de HealthCab Infraroodcabine adviseren wij door onze eigen technische dienst uit te laten voeren. Dit omdat er bij de installatie door de consument zelf fouten in de aansluitingen gemaakt kunnen worden welke dan ter discussie kunnen komen inzake de garantie. Dus u kunt met een gerust hart alle technische zaken aan ons overlaten en zelf genieten van uw Healthcab infraroodsauna !