Materialen

Productiematerialen :

Bij de productie van de HealthCab wordt gebruik gemaakt van Canadees A-kwaliteit Western Red Cedarhout. De eigenschappen hiervan zijn:
• Het Western Red Cedarhout scheurt en/of krimpt niet
• Het Western Red Cedarhout reflecteert infrarood en wordt dus niet heet; het isoleert en circuleert het langgolvig infrarood dus essentieel en enorm energiebesparend.
• Het Western Red Cedarhout is antiseptisch, werkt bacterie- en schimmeldodend

Het Western Red Cedarhout bevat aromatische oliën, welke helpt verstoorde de energie-balans te herstellen. Bovendien werken zij slijmoplossend en zijn zij sterk antiseptisch. Tevens beschermen deze bestanddelen het hout tegen insecten en verrotting. Reiniging gewoon met een vochtige doek, geen agressieve reinigingsmiddelen gebruiken.

Gebruik- & milieuvriendelijk

De HealthCab infraroodsauna vraagt na plaatsing amper onderhoud. Daarnaast is het infrarood systeem snel, makkelijk en comfortabel. De opwarmtijd bedraagt maar 10-15 minuten.

De cabine is elektriciteitsbesparend, doordat geen onnodige warmte hoeft te worden geproduceerd. De HealthCab infraroodsauna wordt aangesloten op een geaard stopcontact. Het stroomverbruik van de HealthCab is vergelijkbaar met het stroomverbruik van enig ander huishoudelijk apparaat.

Alle cabines zijn volledig uitgevoerd in A kwaliteit Canadees Western Red Cedarhout en
zijn voorzien van de meest geavanceerde langgolvige IR Incoloy+ ceramic U/W stralers.
Garantie 10 Jaar op de HealthCab FIR stralers, 5 Jaar op de cabine en de techniek.